Uw Winecoach

Jawel hoor, ik kreeg het reeds met de papfles ingelepeld….. Opgevoed worden in een familie van wijnhandelaars en je ganse leven werkzaam zijn in de magische wereld van de wijnen, dan krijg je toch die smaak te pakken. Maar ‘Passie ‘…..dat kan niemand je aanleren! Telkens weer staat wijn voor ‘beleven & genieten‘.

Proef en beleef thuis uw wijnen, uw digitale wijnles en de bijpassende syllabus.

  • Sommelier & Winemaster
  • Docente wijnleer avondschool
  • Wijnadvies & wijncursussen
  • Documentaires ter plaatse opgenomen
  • Exclusieve wijnen

Alvast Santé

Uw Winecoach

Dominique Crombé

 

Vind me op LinkedIn en Facebook

Mijn studies & diploma’s Sommelier en Wereldwijnmeester strekken reeds tot 25 jaar terug. Maar de dagelijkse ervaring is er nog steeds ! Ik ben namelijk werkzaam bij Wijnhandel Crombé te Kortrijk en ben er gekend als de ‘dame van de wijnen’. 

Voor allerhande wijnadvies kan iedereen bij me terecht, proeven en ontdekken blijft me boeien en prikkelen. Doorheen mijn ganse carrière deelde ik reeds mijn kennis en ervaring aan de hand van ‘wijncursussen’, alsook ben ik docente in de wijnleer binnen het avondonderwijs voor volwassenen.

Dankzij mijn job ontmoet ik veel interessante wijnmakers en blijf ik op de hoogte van allerhande nieuwigheden. Een groot voordeel uiteraard vanwege het enorme netwerk, alsook evoluties en trends in de wereld van de wijnen.

Algemene Wijnleer

Bordeaux

Bourgogne

Loire

Côtes du Rhône

Champagne

Cool Climate